Dansk

Stavning af tal ?

21. april 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hej allesammen.

Jeg vil gerne lige høre om det er sådan man staver til disse tal.

4000 = fire tusinde

500= fem hundrede

222= to hundrede og to og tyve

145 = hundrede fem og fyrre

60= tres

25= fem og tyve

19= nitten

12 = tolv

I må meget gerne rette mig ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2010 af Elev1 (Slettet)

4000 = firetusinde

500= femhundrede

222= Tohundrede og toogtyve

145 = hundrede og femogfyrre

60= tres

25= femogtyve

19= nitten

12 = tolv


De skal hænge sammen nogle steder.


Svar #2
21. april 2010 af Manjajensen (Slettet)

Tusind tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2010 af Elev1 (Slettet)

Så lidt :)


Skriv et svar til: Stavning af tal ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.