Matematik

Isoler

25. april 2010 af Katharina4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej Jeg er mega dårlig til at isolere i matematik, så håber at nogen er lidt bedre til det end mig, og vil hjælpe mig med tre opgaver. De lyder sådan her : 

O = 2pi(kunne ikke lige finde noget tegn for pi) r 

A = pi r^2

V = 4/3 pi r^3


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2010 af sasc (Slettet)

Hvad er det du vil isolere?


Svar #2
25. april 2010 af Katharina4 (Slettet)

Når ja.. sorry det er r der skal isoleres :) 


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. april 2010 af sasc (Slettet)

Okay:

I den første skal du skille 2π * r, dette gør du ved at dividere med 2π på begge sider af lighedstegnet:

O = 2π*r ⇔O/2π = r

Nr. 2 + 3. I disse gør du det samme, her skal du bare tage kvadrat- samt kubikroden af venstresiden efter u har flyttet π


Svar #4
25. april 2010 af Katharina4 (Slettet)

 Okay Tak :)


Svar #5
25. april 2010 af Katharina4 (Slettet)


Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.