Matematik

Ligninger

25. april 2010 af ayahj (Slettet)

Hejsa .D

Håber nogle kan hjælpe mig med disse opgaver...

Løs ligningen:

1) 2/x*3=

2) 2*3/5=

ps den der streg / streg står for en brøk

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2010 af XiphiasFO (Slettet)

mener du 2/x*3 = 2*3/5  ?

2/x*3= er ingen ligning :oooooo


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.