Matematik

Differentialligningen driller:S

26. april 2010 af ramuk (Slettet)

Hey, er der nogen der kan hjælpe med følgende opgave?

Gøre rede for, at enhver af funktionerne
f(x)=c1*e2x+c2*e3x, c1,c2 ∈ R
er løsning til differentialligningen
y''-5y'+6y=0
 

Bestem c1 og c2, således at f(0)=5 og f'(0)=20

Håber I kan hjælpe:S


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:differentialligning_8.doc

Skriv et svar til: Differentialligningen driller:S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.