Matematik

hjælp til løsninger af funktioner! Matematik !!

26. april 2010 af Sytten17 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen.
jeg har virkelig brug for at nogen måske kan løse et par opgaver for mig :)

To funktioner f og g er bestemt ved:
f(x) = 1/4x2 - x + 2
g(x) = 1/3 x + 3

Løs ligningen: f(x) = g(x)
 Jeg håber rigtig meget, at en af jer sidder med svaret til mig :)
på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af mathon

                             f(x)             =    g(x)

                        (1/4)x2 - x + 2 = (1/3) x + 3                      multiplicer med 12

                        3x2 - 12x + 24 = 4x + 36                          som reduceres til

                        3x2 - 16x - 12 = 0 ............                                   


Skriv et svar til: hjælp til løsninger af funktioner! Matematik !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.