Matematik

Rumfangsformler

26. april 2010 af Melliis (Slettet)

Ja, jeg aner ikke hvordan jeg skal finde den manglende størrelse i følgende kasser:

V= 36 cm

h= 5,3 dm

b= 49,5 cm

h= 5,9 m

l= 3,5 cm

Eller: Find den manglende størrelse i følgende prismer:

V= 425 cm3

hp= 2,5 cm

ht= 5,9 dm

g= 3,6 dm

hp= 21,5

ht= 12 cm

Eller find den manglende størrelse i følgende kugler:

V= 17,16 cm3                          V= 93,4 cm3                             d= 96 cm

V= 468 cm3                             r= 43,5 dm                                V= 73,5 m3

V står for volumen(rumfang)

Jeg ville blive SUPER glad, hvis i gad at hjælpe mig, har virkelig problemer med det her!


Skriv et svar til: Rumfangsformler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.