Matematik

Integralregning

26. april 2010 af baahh (Slettet)

Graferne for funktionerne for f(x)=8-x2  og g(x)=x2 afgrænser i første og anden kvadrant et område M der har et areal.
 

a) Bestem arealet af M:

Nogle der kan hjælpe? (De to x-koordinater for skæringspunkterne er -2 og 2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af AMelev

Lav en grafskitse.

Generelt bestemmes arealet af en punktmængde, begrænset af 2 grafer, ved:

A(M) = det bestemte integral af "øverste - nederste" - grænserne har du allerede fundet.


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.