Matematik

aflæs løsningen af f(x) = 2

26. april 2010 af Malaco-julie (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! :D

hvad går jeg når jeg på en graf skal aflæse løsningen/løsningerne på ligningen f(x) = 2? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af hulladulla (Slettet)

Kan du ikke uddybe dit spørgsmål ? :)

Altså er det grafen der er f(x)=2

Eller er det y-værdien altså f(x) der skal være lige med 2 ? :p 


Svar #2
26. april 2010 af Malaco-julie (Slettet)

det er y værdien, der skal være lig med 2 :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2010 af hulladulla (Slettet)

Så går du ud på y-aksen ved 2, og finder det sted hvor linjen skærer.

På den måde findes den tilsvarende x-værdi. :)

Forstod du, ellers kan jeg vise nogle tegninger osv over msn? 


Svar #4
26. april 2010 af Malaco-julie (Slettet)

nej jeg tror godt jeg forstår det :D tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. april 2010 af hulladulla (Slettet)

Det var da super :) 


Skriv et svar til: aflæs løsningen af f(x) = 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.