Matematik

Isolere Y ??

27. april 2010 af rexden1 - Niveau: A-niveau

Hejsa,

er der en der kan vise mig trin for trin hvordan jeg isolere Y i denne ligning ?

1/(y-4) = ex2

På forhåndt tak ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Dan den inverse af hver af siderne i ligningen:

y-4 = e-x² , og læg så 4 til på hver side

y = 4 + e-x²


Svar #2
27. april 2010 af rexden1

Super. Mange tak for hjælpen, den har jeg bikset med i 40 min nu, og så enkel var den hmm....

tak.


Skriv et svar til: Isolere Y ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.