Matematik

Integral regning - I hovedet

27. april 2010 af archenemy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde integralen af dette:

f(x)=-6x^2+6x

Jeg kender godt selve princippet, men kan ikke få den til at give det rigtige resultat overhovedet! Jeg ved at den skal give 1, så hvad er det præcis jeg skal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2010 af mathon

     

             ∫ (-6x2+6x)dx = ∫-6x2dx + ∫6xdx =

..............

     ∫ k·xndx = (k/(n+1))·xn+1


Svar #2
27. april 2010 af archenemy (Slettet)

bliver det:

6x*1/3x^3+6*1/3x^3               ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2010 af mathon

nej


Svar #4
27. april 2010 af archenemy (Slettet)

-2x^3+3x^2

?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2010 af mathon

     -2x3+3x2 + k           så nu "kører det"  :-)

.............

...det hedder "integralet"


Svar #6
27. april 2010 af archenemy (Slettet)

Tak skal du have!


Skriv et svar til: Integral regning - I hovedet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.