Matematik

TANGENT

27. april 2010 af Px (Slettet)

Givet. f(x)=x-1.5-x. undersøg , om grafen for f(x) har en tangent, der er parallel med linjen /, og bestem i bekræftende fald tengentens ligning.

a) l : y= -2.5x


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2010 af Isomorphician

Løs f'(x) = -2,5 og se om der er løsninger.


Skriv et svar til: TANGENT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.