Fysik

Ohms 2.lov

27. april 2010 af birthe_non (Slettet)

Hvordan udleder jeg Ohms 2. lov. En der kunne vedlægge et godt link, hvor udledningen er skrevet ?

På forhånd tak :)


Svar #1
27. april 2010 af birthe_non (Slettet)

hmm er der slet ik nogen der kan hjælpe mig me det ? :O


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. april 2010 af navy (Slettet)

U = R x I

P= U x I

Du har altså U = R x I = P / I = kvadratrod af R x P

eller P = U x I = U^2 / R = R x I^2 eller I = U / R = P / U = kvadratrod af P / R eller R = U / I = P / I^2 = U^2 / P

Håber at det kan bruges.

mvh.

Michael


Svar #3
27. april 2010 af birthe_non (Slettet)

Oke mange tak, det er meget brugbart :)


Skriv et svar til: Ohms 2.lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.