Kemi

kolorimetrisk titrering af ravsyre

28. april 2010 af Maria Knudsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

hvad kan være en egnet indikator til en kolorimetrisk titrering af ravsyre?


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2010 af mathon

ravsyre = butandisyre: pKs1 = 4,2     pKs2 = 5,6


Svar #3
28. april 2010 af Maria Knudsen (Slettet)

Det er den opgave jeg har, men jeg ved ikke hvordan jeg skal afgøre hvilket stof der kan være godt som indikator


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2010 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. april 2010 af mathon

bemærk, at pKs-værdierne
ligger ret tæt,
hvorfor
du sandsynligvis kun kan se ét omslagssted på titreringskurven
 


Skriv et svar til: kolorimetrisk titrering af ravsyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.