Matematik

Stamfunktion????

28. april 2010 af hs9845 (Slettet)

Opgaven lyder således:

En funktion f er bestemt ved f(x)=-12x2 + 8x.

a) bestem en forskrift for den stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet P(2,6)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2010 af mathon

   

                 ∫ C·xndx = k· ∫ xndx = C·(1/(n+1))·xn+1 + k = (C/(n+1))·xn+1 + k


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2010 af mathon

rettelse

            ∫ C·xndx = C· ∫ xndx = C·(1/(n+1))·xn+1 + k = (C/(n+1))·xn+1 + k


Skriv et svar til: Stamfunktion????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.