Matematik

Sandsynlighed

28. april 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg har brug for hjælp til denne opgave (vedhæftet)

Jeg benytter formlen p(x=r)=K(n,r)*(p^r)*(1-p)^(n-1)

Og jeg har problemer med, hvad mine forskellige betegnelser skal være.

Mit gæt (hvilket er forkert) lyder således: n=12, p=1/52 og r=9 i A


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2010 af 215 (Slettet)

  Jeg elsker dig hvis du hjælper mig med mig opgave ved at svare på dette spg.
http://www.askpeople.dk/ask/real/scheme.php?frm=1&pubFormId=f26ef9189c99908
Takker


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.