Fysik

Bølger

29. april 2010 af BoneThug (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Frekvens = 100 hz 

Bølgelængde = 0.3 m 

Hvor mange sekunder tager det at tilbagelægge 300 m 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2010 af mathon

    v = λ·f = (0,3 m)·(100 1/s) = 30 m/s

    t = s/v = (300 m)/(30 m/s) = 10 s


Skriv et svar til: Bølger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.