Matematik

Rentesregning & annuitetsregning?!

29. april 2010 af CamillaogLisa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey guys :)!

Lisa og jeg sidder og skal lave en opgave om ^^ rentes- og annuitetsregning så ville vi lige høre, om der er nogen, som kan hjålpe os med dette spørgsmål: FORKLAR FORSKELLEN MELLEM RENTES- OG ANNUITETSREGNING (K- OG A-FORMLER)?

^^^ HJÆÆÆÆLP! På forhånd tak! :D

Camilla&Lisa xxD


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. april 2010 af mathon

rentesregning: én indbetaling forrentes: Kn = Ko·(1+r)n

annuitetsregning: n løbende ydelser forrentes og summeres Ap = (y/r)·[(1+r)p - (1+r)p-n]

.........................

gældsformlen:
                      p = 0
            A0 = G =(y/r)·[1 - (1+r)-n]

opsparingsformlen:

                      p = n
            An = (y/r)·[(1+r)n - 1]



         


Svar #2
29. april 2010 af CamillaogLisa (Slettet)

Super mange tak! :'D


Skriv et svar til: Rentesregning & annuitetsregning?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.