Matematik

HJÆLP!

03. maj 2010 af Line123L (Slettet)

Hej jeg vil gerne have noget hjækp til denne opgave tak. Håber nogle kan hjælpe. :)

Søren sætter 4500 kr. i en bank til 9 1/2 % p.a.

Hvor meget vil han kune hæve efter 4 måneder?

Hvor meget villehan have stående efter 4 måneder, hvs renten var 12% p.a. ?


På forhånd tak. 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Et tidsrum på 4 måneder er lig med 1/3 år. Efter 4 måneder står der

K = 4500·(1+0,095/3) = 4642,50kr

Hvis renten i stedet er 12% pa, står der

K = 4500·(1+0,12/3) = 4680,00kr


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.