Matematik

Hjælp

03. maj 2010 af Line123L (Slettet)

Hej jeg kan godt brugenog hjælp til denne opgave:

Beregn rumfanget af en terning medkantlængde 4,5 cm.

Beregn derefter rumfanget af en terning med den dobbelte kantlængde.
På forhånd tak. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2010 af Lubas (Slettet)

 V = (4,5 cm)3 = 91,125 cm3

V = (9 cm)3 = 729 cm3

Rumfanget bliver 8 gange større når kantlængden fordobles fordi hver side bliver 2 gange længere, dvs 2*2*2 = 8


Svar #2
03. maj 2010 af Line123L (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.