Kemi

Hjælp til SRO!

04. maj 2010 af Shene (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heey guys.

jeg har virkelig brug for jeres hjælp, for er gået helt kold.

jeg har fået udleveret nogle opgaver, hvorpå der står:

Ækvivalenspunkt:

CCH3COO- = CCH3COO- * VCH3COOH / v1+ v2 ------> 0,141914M *0,01515L / (0,01515+0,0215)L -----> CCH3COO- = 0,058663 mol/L

da vi kender koncentrationen, findes pH ved ækvivalenspunktet således:

[x2] / [0,058663 - x] = 5,62 * 10-11
x = 0,000007

Jeg skal selv udregne dette:

CCH3COO- = CCH3COO- * VCH3COOH / v1+ v2 ----> 0,10297M * 0,01515L / (0,01515+0,0156)L = 0,050732 mol/L

[x2] / [0,050732 - x] = ?

x= ?

Jeg aner ikke hvordan man regner det ud, så håber virkelig at I kan hjælpe mig! :((


Skriv et svar til: Hjælp til SRO!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.