Matematik

isoler

05. maj 2010 af Star123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan isoler man dette ?? har desværre glemt hvordan man gør

2,25=1,8367*x^0,1178


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2010 af korning91 (Slettet)

2,25/1,8367 = x^0,1178

log(2,25/1,8367) = 0,1178*logx

(log(2,25/1,8367))/0,1178 = logx

10^(log(2,25/1,8367))/0,1178  = x

X = 5,60084


Svar #2
05. maj 2010 af Star123 (Slettet)

tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2010 af Lubas (Slettet)

 Det var altså noget besværligt.

x = (2,25/1,8367)1/0,1178


Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.