Matematik

isoler

05. maj 2010 af Star123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan isoler man denne ligning    ? har desværre glemt hvordan man gør

2,25= 1,8367*x^0,1178


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2010 af Mellemdrømmeoghåb (Slettet)

2,25 = 1,8367 * x ^ 0,1178

2,25 / 1,8367 = x ^ 0,1178

Den 0,1178. rod af (2,25 / 1,8367 ) = x

Tror jeg nok.. ^^


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Altså

x0,1178 = 2,25/1,8367 , så

x = (2,25/1,8367)1/0,1178 = 1,2250238,488964 = 5,600848


Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.