Kemi

HJÆLP

06. maj 2010 af Tvedskov (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle Kemi folk! har brug for hjælp

Reaktion: 3H2o2 + 2Mn04-  -->  3o2 + 2Mno2 + 2oH- + 2H2o
 

Angiv OT for atomerne i hvert molekyle, og gør rede for hvilke atomer der oxideres eller reduceres!
Gør rede for hvordan man beregner molarmassen for Mn04-. Derefter skal man komme ind på: stofmænge syre/base, PH, Koncentrationen, elektronegativitet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2010 af studentstx (Slettet)

der er en fejl i opgaven, prøv lige at kontakte din lærer, det kan ikke lade sig gøre!!


Svar #2
06. maj 2010 af Tvedskov (Slettet)

Hej Studentstx

Er det reaktion der er noget galt med?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2010 af mathon

der er intet galt:

                             -1          +7                   0           +4             
                       3H2O2  +  2MnO4-  --->  3O2  +  2MnO2  +  2OH-  +  2H2O

i øvrigt
              er
                    • OT(O) = -2
                    • OT(H) = +1


Svar #4
06. maj 2010 af Tvedskov (Slettet)

Du er en skat :)


Svar #5
06. maj 2010 af Tvedskov (Slettet)

Kan du svarer på det under reaktionen?


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. maj 2010 af mathon


     molarmassen for MnO4- = (54,938 + 4·15,999) g/mol

     elektronegativitet:
     se
          www.emu.dk/elever7-10/fag/fys/temaer/kemisk_binding/bindinger/elektronegativitet/index.html

     stofmængde:
                             n = m/M
                             n = V·c
     syre/base
     basisviden:
     se
          www.kemicenter.dk/gym_c/basisviden_c/basisviden_syrebasereak.html


Svar #7
06. maj 2010 af Tvedskov (Slettet)

Cool. endnu en gang tak.


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. maj 2010 af mathon

   koncentration:
   se
        www.natlex.dk/koncentration.html


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.