Matematik

Integralregning - hjælp

07. maj 2010 af klinki (Slettet) - Niveau: B-niveau

vi sidder et par stykker og forstår ikke hvordan man løser følgende opgave i hånden.

Bestem dem stamfunktion F(x) til f(x)= x3- (x/2) som går gennem punktet (2,3)

håber der er nogen der kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2010 af mathon

     F(x) = ∫(x3 - (1/2)·x)dx = ∫x3 dx - ∫(1/2)·x dx = ∫x3 dx - (1/2)·∫x dx =


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2010 af keg (Slettet)

= x4/4 -(1/2)(x2/2) +c

hvor c findes ved at indsætte punkt (2,3)


Skriv et svar til: Integralregning - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.