Kemi

pH-værdi, surt eller basisk

11. maj 2010 af proeliator (Slettet) - Niveau: C-niveau

a) Er en opløsning sur, neutral eller basisk, hvis [H3O+] = 10^-7 M?

b) Beregn pH når [H3O+] = 1,3*10^-6 M

c) Beregn pH når [OH-] = 1,3*10^-6 M 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. maj 2010 af PoKulaKi (Slettet)

Du skal bare slå op i din bog og finde definitionen på pH.

i c) skal du huske at du ikke har [H3O+]  , så du skal udregne pOH, og bruge sammenhængen mellem pH og pOH.


Skriv et svar til: pH-værdi, surt eller basisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.