Matematik

logaritmefunktioner(skæringspunkter)

11. maj 2010 af liiia (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Nu har jeg forsøgt mig længe med denne opgave, men jeg kan simpelthen ikke forstå den:

bestem med 2 decimaler koordinaterne til eventuelle skæringspunkter mellem graferne for funktionerne

f(x) = 3.7*0.5^x
og
g(x) = -x+3.4.

løs derefter uligheden
f(x) ≤ g(x)

nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2010 af NejTilSvampe

Den kan ikke løses analytisk. Du skal bruge din lommeregner.

sæt f(x) = g(x) og løs for x.


Skriv et svar til: logaritmefunktioner(skæringspunkter)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.