Oldtidskundskab

beregn arealet af trekanten.

11. maj 2010 af studentstx (Slettet)

hej folkens :)

har lige brug for hjælp med en opgave, håber nogen kan hjælpe..

jeg vedlægger et dokument hvor opgaven befinder sig..

jeg siger Tak, på forhånd :)

Vedhæftet fil: Dok2.docx

Brugbart svar (2)

Svar #1
11. maj 2010 af mathon

                         A(x) = (1/2)·x·f(x) = (1/2)·x·(-x2+4x) = -(1/2)·x3 + 2x2

                         A'(x) = -(3/2)x2 + 4x

ekstremum kræver
  
                        A'(x) = -(3/2)x2 + 4x = 0

                                   -(3/2)·x·(x - (8/3)) = 0 ..... osv ........


Svar #2
11. maj 2010 af studentstx (Slettet)

hej mathon

skal jeg så løse -(3/2)·x·(x - (8/3)) = 0 ??


Brugbart svar (2)

Svar #3
11. maj 2010 af mathon

Ja og bestemmer maksimum

Brug nul-reglen


Brugbart svar (2)

Svar #4
11. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det må være et meget gammelt problem, siden det er havnet i Oldtidskundskab.


Svar #5
11. maj 2010 af studentstx (Slettet)

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: beregn arealet af trekanten.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.