Matematik

Integration af -cosinus

12. maj 2010 af sutte6 (Slettet) - Niveau: B-niveau

overskriften siger det hele. Hvordan integrerer man -cos?

- Tak ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2010 af Multiplikator (Slettet)

(Sin)'=Cos

Cos'=-sin

-sin'=-cos

-cos=sin

Altså -cos integreret er -sin


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2010 af Banan1 (Slettet)

det er korrekt, en god huskeregel:

tegn enhedscirklen, du har sinx på y-aksen og cosx på x-aksen. når man differentierer går man MED uret, og når man integrerer går man MOD uret.

husk det, så roder du ikke rundt i de fortegn. ;)


Skriv et svar til: Integration af -cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.