Matematik

regneregler for diffrential

16. maj 2010 af Mary2000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej

jeg skal redegøre for generelle regneregler for differentialkvotienter. hvad mener de med spørgsmålet?? er de her regler????

# (f+g)'=f'+g'
# (k·f)'=k·f'
# (f·g)'=f'g+fg'
# (f/g)'=f'g-fg'/g2
# [f(g(x))]'=f'(g(x))·g'(x)

mener de at de skal bevises eller bare forklares sådan????

takk...


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2010 af peter lind

De skal bevises


Skriv et svar til: regneregler for diffrential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.