Matematik

Regler for potensregression?

16. maj 2010 af spongebobby (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP.DK

Nu må jeg igen spørge om hjælp til et regnestykke.

Jeg har y = 344,9601 * x^-1,00629.

Jeg skal finde 6000 = 344,9601 * x^-1,00629, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal få resultatet til at passe.

Kan nogen sige mig, hvordan jeg finder x ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

x = (6000/344,9601)-1/1,00629


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2010 af peter lind

Divider ligningen med 344,9609 og find den -1,00629' ende rod af det.


Svar #3
16. maj 2010 af spongebobby (Slettet)

Jeg takker 1000 gange :)


Skriv et svar til: Regler for potensregression?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.