Matematik

HJÆLP! :(

17. maj 2010 af Tuana (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej sidder med to matematik opgaver som jeg ikke kan løse.

Her er opgavesættet

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/081212_opgave_2HF083_MAC.ashx

Der er tale om opg 1 b og hele opg 2.

På forhånd taK!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Opg 1b. Brug formlen for renters rente

Kn = K0·(1+r)n

og bestem n så Kn = 2·K0 og r = 0,025 .

Opg 2. BC er katete i en retvinklet trekant, hvor den anden katete og en vinkel er kendt. AB er hypotenusen i den samme retvinklede trekant.
Benyt, at firkant FBCD er et rektangel, så |FD| = |BC|. Vinkel E er da vinkel i en retvinklet trekant, hvor der på dette tidspunkt kendes hypotenusen og den modstående katete.


Skriv et svar til: HJÆLP! :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.