Matematik

Integralregning

19. maj 2010 af iinfinity (Slettet) - Niveau: A-niveau


To funktioner afgrænser i en graf en punktmængde med et areal.
f(x)=x^2-5x-6 ∧ g(x)=2x-6
 

Bestem dette areal?

Nogle der kan hjælpe? - håber på svar fra jer!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Find først x-grænserne for punktmængden ved at løse ligningen f(x) = g(x) .


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2010 af Blueoil (Slettet)

Efter #1 :

Bestem arealet under begge grafer og træk disse far hinanden og tilsidst tag den numeriske værdi.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2010 af peter lind

Løs ligningen f(x) = g(x). Det giver to løsninger x1 og x2. Jeg vælger sådan at x1 < x2. Arealet kan så findes af A = ∫x1x2|f(x)-g(x)|dx


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.