Engelsk

betydning ?

25. maj 2010 af lovee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad står disse ord for ?

Infinitiv=?

Præsens=nutid

imperfektum=?

Perfektum=førnutid

Plusperfektum=førdatid

Futurum= ?

Konditionalis =?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2010 af david villa (Slettet)

 prøv at søg på google.. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2010 af biqqu (Slettet)

Infinitiv = kort tillægsform (fx to paint)

Imperfektum = er det samme som datid "She had painted"

Du vil ku finde noget på google


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2010 af exatb

Det står også i din ordbog...


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. maj 2010 af exatb

She had painted er pluskvamperfektum(førdatid)

She painted er imperfektum(Datid)


Skriv et svar til: betydning ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.