Matematik

Matematik A skriflig - hvorn gik det?

26. maj 2010 af Mullys (Slettet)

som i ved har flest af os været op til matematik stx a skriftlig idag, hvordan gik det? er der nogle der har facitliste, så jeg kan se hvor mange rigtige jeg har :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. maj 2010 af Icetooth_1991 (Slettet)

Jeg var også oppe i dag. Synes nu, at prøven uden hjælpemidler var lidt svær, men ellers var sættet nogenlunde. Lad os krydse fingre! :D

Kunne også godt tænke mig, at få fat på facitlisten. :) Måske er der nogle der har lavet den på computer?


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. maj 2010 af gs1905 (Slettet)

Jeg var også oppe idag. Jeg synes, at sættet var nem i forhold til tidligere sæt. Mange opgaver i prøven med hjælpemidler kunne løses med TI-89, der var dog opg. 15.b) der voldte mig problemer, eftersom mine lommeregner fik det til at være false.


Svar #3
26. maj 2010 af Mullys (Slettet)

ej jeg sys de var svære.... dem uden hjælpemidler var nemme, men dem med hjælpemidler :O


Svar #4
26. maj 2010 af Mullys (Slettet)

Er der ikke nogle der har resultaterne på computeren :D ? Forresten hvor meget point skal man have for at få et 7 tal? gad godt vide, hvor meget point man skulle ha, få at få de forskellige karakter


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. maj 2010 af Kuumar (Slettet)

 I kunne jo starte med at uploade jeres resultater , så kunne andre sammenligne/rette til :)


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. maj 2010 af gs1905 (Slettet)

Jeg tror, at man mindst skal have omkring 140-150 point for at få et syvtal. Til terminsprøven i marts måned fik jeg 167 point ud af 250 point, hvilket svarede til et 7-tal.


Brugbart svar (1)

Svar #7
26. maj 2010 af gs1905 (Slettet)

Jeg har skrevet i hånden, så jeg har desværre ikke mulighed for at uploade mine resultater.


Brugbart svar (1)

Svar #8
26. maj 2010 af Kuumar (Slettet)

 Vi kørte et helt andet point system til vores terminsprøve (5 point pr opgave) 

Der var så 25 opgaver = 125 point. 


Svar #9
26. maj 2010 af Mullys (Slettet)

jeg skrev også min i hånden desværre :D #8 er du sikker?


Brugbart svar (1)

Svar #10
26. maj 2010 af Simsalabiim (Slettet)

 Nogen der fik lavet Opgave 9b ??


Svar #11
26. maj 2010 af Mullys (Slettet)

9b hmmmm hvad handlede den om ? kan ikke huske? hvis det den hvor man skulle finde D's koordinatsæt har jeg ikke lavet, jeg lavede kun a'eren, hvad fik du i a'eren?


Brugbart svar (2)

Svar #12
26. maj 2010 af gs1905 (Slettet)

Jeg har desværre ikke lavet opgave 9b, men jeg har fundet ud af, at man åbenbart kunne projicere punkt på plan


Brugbart svar (1)

Svar #13
26. maj 2010 af Kuumar (Slettet)

 Jeg lavede også alle opgaver med hjælpemidler pånær opgave 9b :)

- A fik jeg til x + 2*y + 2.8*z - 14=0


Svar #14
26. maj 2010 af Mullys (Slettet)

ej det fik jeg ikke min til :D hvad fik i til trekanten <A og b? jeg fik <A ca 30 og b = ca. 19


Brugbart svar (1)

Svar #15
26. maj 2010 af Kuumar (Slettet)

Opgave 8

a) 30.5 grader


b) 20.6


Svar #16
26. maj 2010 af Mullys (Slettet)

hvad fik du i 7'eren?


Brugbart svar (2)

Svar #17
26. maj 2010 af Kuumar (Slettet)

 Jeg kan ikke helt huske det korrekt, men mener det var 

a) 19 grader , og b) 3 og -2


Brugbart svar (0)

Svar #18
26. maj 2010 af Alkymisten (Slettet)

HVor mange point skal man have for at bestå?


Brugbart svar (0)

Svar #19
26. maj 2010 af Gille209 (Slettet)

 Dejlig at have overstået denne del af eksamen!

Indtil videre kan jeg sige at jeg er enig  i Kuumars og Mullys resultater.


Brugbart svar (0)

Svar #20
26. maj 2010 af Gille209 (Slettet)

 dog i opgave 7 fik jeg b til 3. altså t = 3 når vektor a og b er parallelle.


Forrige 1 2 3 Næste

Der er 55 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.