Matematik

hjælp tak

27. maj 2010 af some (Slettet)

                 sek         nok    dkr

stine         250      250     50

casper   300        200      100

mathilde 200       150  250

kursen på svenske kroner sek er 85,34

kursen på norske kroner nok    er 94,00

                                                                                                      hvor mange penge har hver af  eleverne med, omregnet til danske

                                                                                                                         kroner   ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2010 af Erik Morsing (Slettet)

jeg tror ikke, nogle gider regne stykkerne for dig, du skal selv gøre en indsats først


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2010 af mathon

Stine:                          250·0,8534 + 250·0,94 + 50   =

Casper:                      300·0,8534 + 200·0,94 + 100 =

Mathilde                      200·0,8534 + 150·0,94 + 250 =


Skriv et svar til: hjælp tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.