Matematik
Mat hjælp
10. marts 2005 af
Tobias1234 (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med stamfunktionen til (2x-4)^3/2? Det ville være rigtig lækkert er virkelig gået i stå med min aflevering..
Svar #2
10. marts 2005 af xyz (Slettet)
mener du den afledede???
hvis f(x= = (2x-4)^(3/2) er
f'(x)=(3*2^(3/2)*kvadratroden af x-2)/2
hvis f(x= = (2x-4)^(3/2) er
f'(x)=(3*2^(3/2)*kvadratroden af x-2)/2
Svar #4
10. marts 2005 af Ida1234 (Slettet)
Nej ikke den afledede men stamfunktionen, altså der der differentieret giver det der står i mit spørgsmål..
Skriv et svar til: Mat hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
