Matematik

Optimering af kastehøjde

31. maj 2010 af KimPetersen91 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej jeg skal bestemme den vinkel der giver det højest mulige kast ud fra

y=-0,5gt2+v0·sin(α)t

α betragtes som en variabel.

Hvad skal jeg gøre for at optimere α?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2010 af NejTilSvampe

Jeg er ikke ekspert på det her område men mit bud:

∂y / ∂α = v0*cos(α)*t = 0 => α = arccos(0) = 90o  ?? Det giver vel meget god mening i praksis gør det ik?


Skriv et svar til: Optimering af kastehøjde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.