Matematik

Diffenrentialligning

01. juni 2010 af runeakb (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder og maser med en opgave, der lyder

En DL er givet ved y'+2y = 4-x·e-2x

Bestem den fuldstændige løsning til DL.

Jeg fik typen til at være y'+ay=h(x)

Men det er måske forkert?

Jeg er lidt på bar bund:S


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Nej, det er helt rigtigt. Prøv at opskrive, hvad a og h(x) er.


Svar #2
01. juni 2010 af runeakb (Slettet)

a = 2 og -x·e-2x+4 er h(x)

Eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2010 af Jerslev (Slettet)

#2: Præcis. :)


Skriv et svar til: Diffenrentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.