Matematik
UEGENTLIG INTEGRAL
∫ |sinx /x | dx = ?
∫ sinx / x dx = ?
Svar #1
03. juni 2010 af Andersen11 (Slettet)
Da sin(x)/x → 1 for x → 0 , kan sin(x)/x betragtes som en kontinuert funktion overalt, og integralet ∫sin(x)/x dx eksisterer. Stamfunktionerne kan ikke udtrykkes ved elementære funktioner, men ved konvergente potensrækker. Specielt betragtes funktionen integralsinus
Si(x) = 0∫x sin(t)/t dt
Svar #2
03. juni 2010 af Quantum (Slettet)
nåår, så skal jeg jo bare integrere potensrækken for sinus,
Svar #3
03. juni 2010 af Andersen11 (Slettet)
#2
Man skal integrere potensrækken for sin(x)/x , som jo let findes af potensrækken for sin(x) .
Skriv et svar til: UEGENTLIG INTEGRAL
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
