Eksamensforberedelse

hjælp - Oversættelse af én enkelt sætning!!

05. juni 2010 af smalltalk (Slettet)

Heej alle dejlige mennesker! :D Er der nogen der kan hjælpe mig med at oversætte denne sætning til dansk:

Y siempre me dio mucha curiosidad ver cómo era Dinamarca por todas estas visitas y todo lo que nos placticaban y escuchar ese idioma tan extraño que era el danés.

jeg ved betydningen af følgende ord:

curiosidad (f) = nysgerrighed, todo lo que = alt det som, idioma (m) = sprog, extraño = mærkelig, fremmed

på forhånd 10000 tak for hjælpen! :D
 


Skriv et svar til: hjælp - Oversættelse af én enkelt sætning!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.