Matematik

Medianer

13. marts 2005 af Malli (Slettet)
Hvordan finder man matematisk medianernes skæringspunkt O i en trekant?? (trekantens arealtyngdepunkt)

mp

Svar #1
13. marts 2005 af Malli (Slettet)

Sorry... jeg mente midtnormalernes skæringspunkt

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2005 af Waterhouse (Slettet)

Hvad mener du med "matematisk"? Mener du noget med hvor skæringspunktet er placeret eller hvordan?

Svar #3
13. marts 2005 af Malli (Slettet)

ja jeg skal bruge punktet O da jeg skal bruge koordinatet til trekantens tyngdepunkt

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. marts 2005 af Waterhouse (Slettet)

Så lægger du den ind i et koordinatsystem og finder skæringspunktet for linjerne til midnormalerne - dvs. finder midtpunktet for hver af de tre sider, og til hver side laver en linje som er går gennem dette midtpunkt og som er ortogonal på siden.

Svar #5
13. marts 2005 af Malli (Slettet)

hmmm er det muligt at skære det lidt mere ud i pap??

Svar #6
13. marts 2005 af Malli (Slettet)

hmmm er det muligt at skære det lidt mere ud i pap??

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. marts 2005 af Waterhouse (Slettet)

Ok, hvor meget kender du i trekanten? Sidelængderne, koordinater til hjørnerne...?

Svar #8
13. marts 2005 af Malli (Slettet)

jeg kender sidelængderne og vinklerne:

A= 50grader a= 2,38
B= 40grader b= 2,00
C= 90grader C= 3,11

Skriv et svar til: Medianer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.