Matematik
Andengradsligning
13. marts 2005 af
Mithturion (Slettet)
Hej, er der nogen der udførligt kan skrive, hvordan denne andengradsligning løses?
3x+11 = 2(5x-3)+7
tak!
3x+11 = 2(5x-3)+7
tak!
Svar #1
13. marts 2005 af Lurch (Slettet)
det er ikke en andengradsligning :)
3x+11 = 2(5x-3)+7
3x+11 = 10x-6+7
10 = 7x
3x+11 = 2(5x-3)+7
3x+11 = 10x-6+7
10 = 7x
Skriv et svar til: Andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
