Tysk
tysk oversættelse
14. marts 2005 af
*ME* (Slettet)
hey.. er der nogen der har lidt tid til at kigge en kort oversættelse igennem for gramma fejl oversat fra dansk til tysk...plz det haster..
Unter 20
Dansk:
En tysk avis bragte sidste år nogle interviewes med unge tyskere under 20. Læserne erfare her, hvad der optager de unge mennesker, og hvad de ville med deres liv. Disse interviews giver et godt billede af ungdommen.
Angela er 17 år gammel og bor sammen med sine forældre i Potsdam, dvs. i det tidligere DDR, hun går i skol, og hun har netop nu meget travlt, fordi studentereksamen nærmer sig. Hendes liv er blevet anderledes efter murens fald i 1989.
Oversættelse:
Eine deutsche Zeitung brachte voriges Jahr einige Interviews mit jungen deutscher(n) unter Zwanzig. Die Leser verlauten hier, was beschäftigen die jungen Leute und was Sie mit (ihrer) Leben würden. Dieses Interviews gibt ein gutes bild (an) die Jugend.
Angela ist siebzehn Jahr alt und wohnt mit ihre Eltern in Potsdam, das heißt. In die früher DDR. Sie geht (ins) schule und hat gerade jetzt sehr viel zu tun, weil die Reifeprüfung sich nähern.
(Ihre Leben ist anderes nach die mauer fall in 1989 geworden.) Denne sætning kikser..
Unter 20
Dansk:
En tysk avis bragte sidste år nogle interviewes med unge tyskere under 20. Læserne erfare her, hvad der optager de unge mennesker, og hvad de ville med deres liv. Disse interviews giver et godt billede af ungdommen.
Angela er 17 år gammel og bor sammen med sine forældre i Potsdam, dvs. i det tidligere DDR, hun går i skol, og hun har netop nu meget travlt, fordi studentereksamen nærmer sig. Hendes liv er blevet anderledes efter murens fald i 1989.
Oversættelse:
Eine deutsche Zeitung brachte voriges Jahr einige Interviews mit jungen deutscher(n) unter Zwanzig. Die Leser verlauten hier, was beschäftigen die jungen Leute und was Sie mit (ihrer) Leben würden. Dieses Interviews gibt ein gutes bild (an) die Jugend.
Angela ist siebzehn Jahr alt und wohnt mit ihre Eltern in Potsdam, das heißt. In die früher DDR. Sie geht (ins) schule und hat gerade jetzt sehr viel zu tun, weil die Reifeprüfung sich nähern.
(Ihre Leben ist anderes nach die mauer fall in 1989 geworden.) Denne sætning kikser..
Svar #1
14. marts 2005 af Fingersen (Slettet)
Eine deutsche Zeitung brachte voriges Jahr einige Interviews mit jungen /d/(D)eutsche/r/(n) unter /Zwanzig/(20 Jahren).
Die Leser /verlauten hier/(erfahren hierdurch), w/as/(womit sich) /beschäftigen/ die jungen Leute (beschäftigen,) und was /Sie/(sie) mit (ihre/r/(n)) Leben /würden/(tun wollen).
Diese/s/ Interviews /gibt/(vermitteln) ein /gutes/(genaues) /b/(B)ild /an/ d/i/e(r) Jugend.
Angela ist /siebzehn/(17) Jahre alt und wohnt mit ihre(n) Eltern in Potsdam (zusammen), /das heißt./(d.h.) /I/(i)n d/i/e(r) früher(en) DDR.
Sie /geht ins/(besucht eine) /s/(S)chule und hat gerade /jetzt/ sehr viel zu tun, weil die Reifeprüfung /sich nähern/(näher kommt).
/(Ihre Leben ist anderes nach die mauer fall in 1989 geworden.)/(Nach dem Fall der Mauer im Jahre 1989 ist ihr Leben anders geworden).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Die Leser /verlauten hier/(erfahren hierdurch), w/as/(womit sich) /beschäftigen/ die jungen Leute (beschäftigen,) und was /Sie/(sie) mit (ihre/r/(n)) Leben /würden/(tun wollen).
Diese/s/ Interviews /gibt/(vermitteln) ein /gutes/(genaues) /b/(B)ild /an/ d/i/e(r) Jugend.
Angela ist /siebzehn/(17) Jahre alt und wohnt mit ihre(n) Eltern in Potsdam (zusammen), /das heißt./(d.h.) /I/(i)n d/i/e(r) früher(en) DDR.
Sie /geht ins/(besucht eine) /s/(S)chule und hat gerade /jetzt/ sehr viel zu tun, weil die Reifeprüfung /sich nähern/(näher kommt).
/(Ihre Leben ist anderes nach die mauer fall in 1989 geworden.)/(Nach dem Fall der Mauer im Jahre 1989 ist ihr Leben anders geworden).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Svar #2
14. marts 2005 af *ME* (Slettet)
vil bare sige rigtig mange tak Fingersen, for at du gad at rette den igennem for mig :)
fortsæt go aften
fortsæt go aften
Skriv et svar til: tysk oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
