Matematik

Bevis for f(x)=x^n

12. juni 2010 af hhansen79 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogen der kan hjælpe mig med at forstå den sidste omskrivning?

f^' (x)=(n-1)*x^(n-2)*x+x^(n-1)*1=(n-1)*x^(n-1)+x^(n-1)*1=n*x^(n-1) 

Vedhæftet fil: f.docx

Svar #1
12. juni 2010 af hhansen79 (Slettet)

 har selv fundet løsningen


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2011 af TheEdge4

Det kunne jo være rart hvis du delte det med andre. Du vil jo gerne selv have hjælp idiot.


Skriv et svar til: Bevis for f(x)=x^n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.