Matematik

Hyperbler

12. juni 2010 af smukkedivadiva (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej derude, 

Jeg vil gerne lærer lidt om hyperbler. Er der nogen af jer der kender en god hjemmeside, hvor man kan få en KORT introduktion til hyperbler og måske et lille fint bevis ? - håber I kan hjælpe herinde, for da jeg googlede det er der meeega mange sider og de sider jeg var inde i var ikke gode... 

på fohrånd tak. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. juni 2010 af Krabasken (Slettet)

HVIS DU ER GOD TIL ENGELSK, SÅ PRØV

http://mathworld.wolfram.com/

OG SKRIV HYPERBOLA I SØGEFELTET OPPE TILHØJRE  -


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2010 af mathon

hyperbelligning:

                                    (x-h)2/a2 - (y-k)2/b2  = 1               med centrum i (h,k)
og
                             halve storakse a
                             halve lilleakse b

samt
           skrå asymptoter
                           y = ±(b/a)x + k
                     

                          


                   
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2010 af mathon

rettelse:

skrå asymptoter
                                 y = ±(b/a)x + k     →    y = ±(b/a)·(x-h) + k


Skriv et svar til: Hyperbler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.