Matematik
Isoler n
15. marts 2005 af
axell (Slettet)
Hej
Jeg sidder med følgende formel:
Va/Na*Ta = Vb/(15-Na)*Tb
Jeg skal finde Na eller isolerer Na på den ene side af lighedstegnet.
Jeg ender med:
Va * Tb/Ta*Vb = 2Na
Axell
Jeg sidder med følgende formel:
Va/Na*Ta = Vb/(15-Na)*Tb
Jeg skal finde Na eller isolerer Na på den ene side af lighedstegnet.
Jeg ender med:
Va * Tb/Ta*Vb = 2Na
Axell
Svar #2
15. marts 2005 af flow (Slettet)
Aigh.....hvodan kan du få den til 2Na...jeg får..dem til at gå ud med hinanden
Svar #3
15. marts 2005 af frodo (Slettet)
allerførst, er det ret vigtigt at sætte parenteserne ordentligt!
står der:
(Va/Na)*Ta eller Va/(Na*Ta)?
står der:
(Va/Na)*Ta eller Va/(Na*Ta)?
Skriv et svar til: Isoler n
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
