Matematik

minutter

13. juni 2010 af line112 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

heeeij

jeg forstår ikke helt denne opg.

hvis 1/3 af en togrejse  varer 30 minutter.

A)  hvor mange minutter varer hele togrejsen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2010 af Woltario (Slettet)

 30 gange 3 = 90 minutter 

altså halvanden time. :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. juni 2010 af Abauuz

Hvis vi siger du har en pizza (rund) og skærer den i 3 dele, og tager den ene del - det er en 1/3 del.

Og hvis 30 min er en 1/3 del - skal du bare gange 30 med 3 - så får du resultatet :)

Held og lykke ^^


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2010 af emil123456789 (Slettet)

1/3 = den ene ud af de tre er 30min..

så 3/3 er 30x3.

30x3=90

håber du kunne bruge det :)


Svar #4
13. juni 2010 af line112 (Slettet)

tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. juni 2010 af Abauuz

Lad mig gætte du er en blondine ;)


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. juni 2010 af mette48 (Slettet)

#5

Hvis det er rigtigt er der mange blondiner, også ad hankøn.


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. juni 2010 af Abauuz

#6

#5

Hvis det er rigtigt er der mange blondiner, også ad hankøn.

Neej da, det findes da ikke? ikke hvis man definere blondine, så mener man altid en pige!


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. juni 2010 af mette48 (Slettet)

Ud fra de givne oplysninger slutter at personen er blondine.

Da der er mange med samme de problemer også personer af hankøn, går jeg da ud fra at de slutter på samme måde om dem. Altså at de alle er blondiner.


Skriv et svar til: minutter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.