Matematik

Hvad er et blokspot?

14. juni 2010 af MieRams (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen.

Jeg læser til matematikeksamen, og er stødt på et spørgsmål om boksplot.

Kan nogen fortælle mig, hvordan man laver sådan et og hvad det hele præcist betyder?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. juni 2010 af nananaa (Slettet)

 Altså et boksplot laves ud fra datamaterialet ;) 

Den venstre ende = nedre kvartil

Højre ende = Øvre kvartil

Lodret stykke = Medianen  

Håber det hjalp 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2010 af dfriisr (Slettet)

Ja, og højden på boksplottet betyder intet..


Svar #3
14. juni 2010 af MieRams (Slettet)

Tak for jeres svar : Jeg fandt ud af det, og trak heldigvis noget andet til eksamen ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2010 af nananaa (Slettet)

 Det var så lidt :) 

Uhh, gik det godt så? 


Svar #5
16. juni 2010 af MieRams (Slettet)

Ja, jeg kan ikke klage. Fik sgu et 12-tal i potensfunktioner :) Så fedt..


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. juni 2010 af nananaa (Slettet)

 Great! Det kunne ikke være bedre jo.

Tillykke med det :)  


Svar #7
17. juni 2010 af MieRams (Slettet)

Tusinde tak :) Og tak for din hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. juni 2010 af Katrine7 (Slettet)

Eeeeej - du fik 12 i det jeg sidder og roder med! Kunne du måske fortælle mig noget om potensregression, for jeg sidder og bliver helt i tvivl om hvad det er. Der er noget med en ret linje på dobbeltlogaritmisk papir. Må den godt være ret med god tilnærmelse eller skal den være helt ret?


Skriv et svar til: Hvad er et blokspot?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.