Matematik

hjælp med lining

15. marts 2005 af Kasper88 (Slettet)
hvordan løser man
x"i anden" + 16/x = 0?!
jeg skal bruge det til en opgave som jeg ikke kan regne ellers.

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2005 af kyllerylle (Slettet)

x^2+16/x=0

16/x=-x^2

16=-x^3

x=-3.rod af 16


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2005 af Duffy

L = {-2*2^(1/3), 2^(1/3)-I*3^(1/2)*2^(1/3), 2^(1/3)+I*3^(1/2)*2^(1/3)}

I = den imaginære enhed


Duffy

Skriv et svar til: hjælp med lining

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.