Matematik

Integrerering

15. juni 2010 af GreatNusseR (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens,

Jeg skal bestemme det ubestemte integrale af 1/kvadratrod h. Jeg starter med at omskrive:

1/kvadratrod h = h^-1/2

Så integerer jeg:

h^-1/2 + 1 / +0.5 --> h^0,5 / 0,5         så har jeg fået at vide, at h^0,5 / 0,5 = 2* kvadratrod h,        og her er problemet, hvordan får man det resultat?

MVH


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. juni 2010 af mathon

  se 
 

Vedhæftet fil:integral_89.doc

Brugbart svar (1)

Svar #2
15. juni 2010 af AMelev

0,5 = 1/2, så /0,5 ~ /1/2 ~ *2

h0,5 = h½ = √h - det har du jo netop brugt i starten


Skriv et svar til: Integrerering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.